Welkom bij Sander Duin Uw Slager

Uw Slager Sander Duin en zijn team heten u van harte welkom in hun moderne slagerij aan het Ceresplein 21 in Breezand. Wij staan voor lekkere en eerlijke producten. Ons rundvlees komt rechtstreeks van de boerderij waar de runderen in alle rust opgroeien op de grazige Wieringerweide. Maar ook voor ambachtelijke worstsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks zijn wij bezig met lekkere vleesspecialiteiten.
 

Gourmet nieuwe stijl
Gourmetten is nog altijd erg populair. Dat is niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden. Om u helemaal zelf te laten kiezen wat u hiervoor op tafel zet, bieden wij u het ‘nieuwe gourmetten’; compleet gourmetten, geheel naar eigen wens. Geen grote schalen meer, maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils.

Wieringerweide rundvlees

Ons rundvlees komt rechtstreeks van de Wieringerweide, waar de runderen in alle rust opgroeien. De frisse lucht, de rust die dit gebied uitstraalt en de optimale gezondheid van de dieren proef je terug in de producten!

Boerderijkip

Wij bieden u (h)eerlijk, Hollandse Boerderijkip. Deze kip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Een goed leven; een goede smaak!
 

 

Dinsdag vlugklaardag

Woensdag gehaktdag

Donderdag biefstukdag

Zelf aan de slag: Braadkip met gepofte groenten

Sander Duin Uw Slager

Ceresplein 21
1764HD Breezand
0223759944

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit