Op 22 mei reikte Winkelformule Uw Slager voor het derde jaar op rij de titel ‘Uw Slager van het jaar’ uit. Door middel van een winkelwedstrijd zijn alle Uw Slagers door een deskundige jury beoordeeld op een groot aantal criteria. Tijdens de spectaculaire feestavond in Nijkerk maakte Uw Slager de genomineerden en de grote winnaar bekend.

Uw Slager Sander Duin uit Breezand is Uw Slager van het jaar 2013!

 

Winkelwedstrijd

Voor de organisatie is samengewerkt met training- en adviesbureau Savenije. Acht vakkundige en onafhankelijke specialisten uit het slagersvak vormden de jury. Zij bezochten de 70 winkels en beoordeelden vele criteria als hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie. Het doel van de winkelwedstrijd is de aangesloten ondernemers inzicht en handvatten te geven waarmee zij in hun winkel direct aan de slag kunnen. “De beoordelingen leveren een goed beeld en een stukje bewustwording op van kansen en bedreigingen. Ondernemers kunnen die gebruiken om de klant nog beter van dienst te zijn, met als doel meer omzet en rendement. Als formule spelen we erop in door de slagers op die gebieden extra te ondersteunen in hun succes”, aldus formule manager Henk Joosten.

 

Trots op resultaten

Alle 70 winkels worden op dezelfde aspecten beoordeeld en over het algemeen scoren de Uw Slagers opvallend goed. Henk Joosten: “We mogen erg trots zijn op de Uw Slagers en de huidige stand van zaken. We streven als formule naar het hoogste niveau. De uitkomsten bieden voor de organisatie en de individuele Uw Slagers een uitstekend uitgangspunt om de kwaliteit op verschillende gebieden nóg verder te optimaliseren.”

Sander Duin Uw Slager

Ceresplein 21
1764HD Breezand
0223759944

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit