Proef het verschil bij Sander Duin Uw Slager

Uw Slager Sander Duin en zijn team heten u van harte welkom in hun moderne slagerij aan het Ceresplein 21 in Breezand. Wij staan voor lekkere en eerlijke producten. Ons rundvlees komt rechtstreeks van de boerderij waar de runderen in alle rust opgroeien op de grazige Wieringerweide. Maar ook voor ambachtelijke worstsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks zijn wij bezig met lekkere vleesspecialiteiten.

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

   

De historie van Uw Slager Sander Duin

'Uw Slager' Sander Duin is sinds 14 juli 2011 in de kern van Breezand gevestigd. Direct raakte het bedrijf in stroomversnelling. Samen met partner Annette laat Sander zien dat een kleine slager in een dorp met 3300 inwoners een goede kans van slagen heeft!

Sander Duin is een slager in hart en nieren. Hij heeft enorme passie voor zijn vak en dat ziet men terug in de prijzen die de ondernemer afgelopen periode heeft gewonnen. “We sleepten  de titel 'Uw Slager van het jaar 2013' in de wacht! Uit maar liefst 76 winkels werden we verkozen tot de beste. Op bijna alle punten scoorden we maximaal. Een mooier compliment konden ze ons niet wensen!”, laat de trotse Sander weten. Door deze titel groeit de aandacht van de klant voor de slagerij. Dat werd vooral opgemerkt door de enorme vraag naar barbecue-pakketten. Annette: “Wij verzorgen veel barbecue-partijen. De mensen die daar als gast zijn, komen vaak bij ons terug als ze zelf iets te vieren hebben. Het is belangrijk om flexibel te zijn en een complete service te bieden. Wij bezorgen bijvoorbeeld alles, maar halen ook alles weer op!”

Naast de titel 'Uw Slager van het jaar 2013', ontvingen Sander en Annette van de ondernemersvereniging Anna Paulowna de Aanmoedigingsprijs en werd de slagerij reservekampioen 2013 tijdens Paasvee in Schagen. “Mensen zijn gewoon blij dat er weer een slager in het dorp aanwezig is”, redeneert de nuchtere slager Sander. “De formule van 'Uw Slager' heeft een warme uitstraling, is kleinschalig, gezellig, herkenbaar en laagdrempelig. Dat past bij de vraag van de klant.”  

Slagerij Sander Duin haalt de ambachtelijke worstsoorten en vleeswaren uit de worstmakerij van Piet Ottens in Westerland. Ook het Wieringerweide rundvlees komt van deze gerenommeerde vleesleverancier in Noord Holland. De slacht en de verwerking wordt bij Gilles van Dalen in Schagen gedaan. Doordat we lokaal vlees verkopen, kunnen we de klant vertellen waar het vee op de weiden in Wieringen loopt. Dit zorgt voor herkenning. Bovendien leveren we op deze manier een constante kwaliteit”, legt de vakman uit.  Het varkensvlees komt via Van Dalen van de Heyde Hoeve in Gerwen. Annette: “Dit varken van het ras Duroc is in 2012 gekozen tot de lekkerste en meeste duurzame van Nederland. Onze kipproducten komen van Van der Laan in Middenmeer.”

Als titelhouder van 'Uw Slager van het jaar' moet de kwaliteit en het niveau constant hoog worden gehouden. Onze doelstelling is om in de Uw Slager Top 5 te blijven staan”, zegt Sander vastbesloten. Vooral het rundvlees, de metworst en de ham zijn toppers. Een absoluut succesproduct is Filet Américain, dat we zelf in de winkel maken. 

Slager Sander Duin vindt u op het Ceresplein in Breezand. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Graag tot ziens!

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Sander Duin Uw Slager

Ceresplein 21
1764HD Breezand
0223759944

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit