Zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn wij geopend van 8 tot 12 uur. Zondag 28 april zijn wij gesloten!

Gezellig tafelen met de smulsteen

Lekker in de oven

Geen zin om te koken? maar wel genieten? dit is de snelle oplossing, een smulsteen gevuld met heerlijk vers vlees en groente.

Tips & regels

  • 1 uur voor bereiden de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is € 15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggeven
  • De Smulsteen niet met water en/of afwasmiddel schoonmaken! Alleen met een droge doek uitnemen


Braadsleetjes

Wilt u eens wat anders? Probeer dan onze braadsleetjes, deze zijn gevuld met diverse vleessoorten en specialiteiten uit onze slagerij. 

Even kort opwarmen in de oven, lekker gemakkelijk en super lekker!